CS:GO

EPL: mousesports to dokázali! Z 0:2 otočili vývoj ve skupině a postupují do play-off

EPL: mousesports to dokázali! Z 0:2 otočili vývoj ve skupině a postupují do play-off
1. 9. 2021
  |  

Skupina C na ESL Pro League dostála očekávání o vyrovnanosti! 4 týmy se totiž v posledním kole prali o poslední 2 postupová místa.

Všechno začalo pro mousesports, jejichž barvy hájí také slovenská hvězda David "frozen" Čerňanský, špatně. Nejprve si ambiciózní sestava nedokázala poradit s FaZe (1:2) a den poté padla i s velkým favoritem v podobě Natus Vincere (0:2). Tím situace začala vypadat velmi nešťastně.

Ostatní týmy a jejich vyrovnanost paradoxně mousesports pomohla. Favority také začali ztrácet a mousesports se chytili v zápase proti poslednímu týmu tabulky Evil Geniuses a následně díky heroickému výkonu frozena tak brali body také ze zápasu proti fnatic.
Situace před 5. (posledním) hracím dnem tak byla vyrovnaná prakticky mezi většinou týmů a vítězství mousesports 2:1 nad německým celkem BIG znamenalo jediné, postup do play-off.

Opakem mousesports jsou FaZe, kteří na úvod získali dvě vítězství a postup měli "téměř" zajištěn. Následné 3 porážky v řadě je ale o play-off připravili. S největší pravděpodobností se tak do podzimních turnajů můžeme připravit, že i tato věhlasná organizace udělá další změny v sestavě.

Dále se ze skupiny C podívá do play-off tým Natus Vincere, který aspiruje na kandidáta na celkový triumf a také fnatic, kteří se snaží s mezinárodní sestavou uspět na světové scéně.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @mousesports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.