CS:GO

EPL Division 2: ENTERPRISE i Dynamo Eclot dnes hrají decider zápasy o postup

EPL Division 2: ENTERPRISE i Dynamo Eclot dnes hrají decider zápasy o postup
13. 8. 2023
  |  

Česko-slovenská dvojice celků Dynamo Eclot a ENTERPRISE Esports se dnes utkají se svými soupeři ve skupinách "A" a "B" o postup do play-off European Pro League Season 5 (10): Division 2.

V mezinárodní turnajové soutěži European Pro League Season 5 (respektive 10): Division 2 už zbývá jen ukončit skupinovou fázi posledními dvěma zápasy. Právě v nich budou zainteresovány i tuzemské CS:GO sestavy ENTERPRISE Esports a Dynamo Eclot.

První zmíněný celek podlehl na úvod skupiny "A" týmu Sashi Esport, pak však otočil vývoj duelu s L&G a v rozhodujícím zápase narazí dnes odpoledne na Team Atlantic. Česko-slovenský roster je dle kurzů SazkaBET favoritem. Jeho šance vidí v kurzu na vítězství 1,61:1; na soupeře je pak vypsán 2,15:1.

Ještě předtím (cca od 10:00) by se měl odehrát souboj české sestavy s izraelským AWP hrající pod značkou Dynamo Eclot s polskými Team Singularity. I zde by měl být favoritem tuzemský zástupce, jehož šance na vítězství vidí SazkaBET v kurzu 1,44:1; naopak na východoevropský celek 2,60:1.

Přímý přenos duelů mezi ENTERPRISE Esports a Team Atlantic, respektive mezi Dynamo Eclot a Singularity můžete sledovat od 10:00, respektive 15:30 na Twitch kanále EPLCS_EN. Časy duelů se však mohou ještě změnit, první by měli jít totiž nakonec do akce hráči DNE.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.