CS:GO

EPL Division 2: ENTERPRISE a Dynamo Eclot čekají decider zápasy, BRUTE končí

EPL Division 2: ENTERPRISE a Dynamo Eclot čekají decider zápasy, BRUTE končí
10. 8. 2023
  |  

Mezinárodní CS:GO soutěž European Pro League Season 2 má za sebou značnou část zápasů 2. kola skupinové fáze, ve které se představují také tuzemské celky Dynamo Eclot, ENTERPRISE a BRUTE. Jak si vedou?

Skupinová fáze mezinárodního CS:GO online turnaje European Pro League Season 2 je ve své druhé poloviny. Česko-slovenský roster ENTERPRISE Esports zvládl otočku souboje s L&G a dokázal si po rozpačitém začátku a porážce se Sashi Esport (0:2) vybojovat rozhodující zápas. 

Podobně na tom jsou také Dynamo Eclot. Ti sice odstartovali vítězně, když si poradili s bulharskými 500 v poměru 2:1, ovšem v utkání o postup ze skupiny "B" nedokázali uspět v souboji s polskými los kogutos (0:2) a po 1 výhře a 1 prohře je bude čekat zápas s Team Singularity o vyřazovací část.

Poslední zástupce tuzemské scény, celek BRUTE, jako jediný v rámci své skupiny vypadl ještě před Decider Match. Česko-slovenská sestava nezvládla úvodní souboj s PGE Turow ani dnešní bitvu s EPIC DUDES (1:2)

ENTERPRISE by svůj rozhodující zápas o postup ze skupiny "A" proti celku Atlantic měli odehrát 13. srpna od 10:00. Dynamo Eclot by mělo jít do akce v ten stejný den akorát o pár hodiny později, soupeřem mu bude celek Singularity.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.