CS:GO

EPL 2 Division 2: Sampi v prvním zápase prohráli, Entropiq čeká úvodní zápas dnes

EPL 2 Division 2: Sampi v prvním zápase prohráli, Entropiq čeká úvodní zápas dnes
18. 3. 2023
  |  

Sampi a Entropiq se účastní European Pro League Season 2: Division 2. V mezinárodní soutěži Sampi padli v prvním zápase a Entropiq čeká premiéra dnes. Jak vypadá rozpis skupin a o co se vůbec hraje?

Evropská soutěž European Pro League odstartovala další sezonu, byť s lehce rozporuplnými názvy. Zatímco různé sázkové společnosti, některé zpravodajské weby a portál Liquipedia uvádí, že jde o "Season 7", samotný organizátor na sociálních sítích prezentuje sezonu s označením Season 2.

To podstatné jsou však výsledky a souboje na serveru. Celkově se v soutěži, kromě dvou postupových míst do vyšší divize, hraje také celkově o $10,000. Nejprve týmy musí zvládnout GSL skupiny, poté play-off. Jak vypadá cesta z pohledu česko-slovenských zástupců?

Sampi, kteří už první zápas nezvládli a prohráli se Zero Tenacity 1:2, čeká ve skupině také tým GenOne. Případně i kosovský tým BLINK. Eliminační zápas mezi Sampi a Zero Tenacity by se měl odehrát 20. března od 10:00, podle kurzů budou hráči česko-slovenské sestavy outsideři a kurz na jejich vítězství je vypsán na 2,10:1.

Druhým tuzemským zástupcem jsou hráči týmu Entropiq. V úvodním zápase skupiny "C" se kromě Entropiq nachází také Copenhagen Flames Academy, Lilmix a Budapest Five. Právě poslední zmíněný celek bude dnes od 15:30 soupeřem mezinárodní sestavy s česko-slovenským jádrem.

Entropiq budou v dnešním zápase mírným favoritem, o čemž mluví také kurzu SazkaBET. Přesto se očekává velmi vyrovnaný zápas. Na vítězství české organizace proti Budapest Five je vypsán kurz 1,75:1, na maďarského soupeře pak 1,95:1

Přímý přenos zápasů v rámci European Pro League Season 2: Division 2 můžete sledovat na Twitch kanále euproleague3_en.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.