CS:GO

EPL 2 Division 2: Entropiq porazili academy celek Copenhagen Flames a postupují do play-off

EPL 2 Division 2: Entropiq porazili academy celek Copenhagen Flames a postupují do play-off
19. 3. 2023
  |  

Úspěšný herní víkend za sebou mají hráči Entropiq. Mezinárodní line-up s česko-slovenským jádrem porazil v turnaji European Pro League Season 2 Division 2 academy tým Copenhagen Flames a zajistil si místenku v play-off.

Turnaj European Pro League Season 7: Division 2, ve kterém se hraje o postup do vyšší divize a také $10,000 zatím náramně sedí týmu Entropiq. Mezinárodní sestava s česko-slovenským jádrem a zázemím si poradila s týmem Budapest Five ve včerejším otevíracím zápase (2:1), dnes navíc porazila také Flames Ascent (2:0), academy celek dánských Copenhagen Flames.

Ve skupině "C" základní části se tak Entropiq podařilo zvládnout dva zápasy a díky GSL formátu si zajistil místenku ve vyřazovacích bojích, do kterých by měla proklouznout vždy nejlepší dvojice z každé (ze čtyř) skupin. Mezi postupujícími se zatím nachází také ENCE Academy a Viperio.

K postupujícím se mohou přidat také hráči česko-slovenské organizace Sampi. Právě nově sestavený tým bude v rámci programu turnaje bojovat už zítra dopoledne, kdy se postaví celku GenOne. Tentokrát však nepůjde o zápas vítězů, nýbrž zápas poražených. Protože jak tým Sampi, tak celek GenOne nezvládly své úvodní zápasy.

Francouzský tým GenOne by měl být favoritem duelu, jehož poražený v turnaji končí, jak o tom mluví také kurzy sázkových kanceláří. SazkaBET vidí šance na vítězství Sampi v kurzu 2,10:1. Vítěz zápasu, který startuje v pondělí od 10:00, vyzve horšího z dvojice Team BLINK vs. Zero Tenacity. O posledním postupujícím by mělo být jasno 21. března.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.