CS:GO

Entropiq zvládli evropskou kvalifikaci a měli by letět na IEM Dallas

Entropiq zvládli evropskou kvalifikaci a měli by letět na IEM Dallas
4. 5. 2022
  |  

Ruská CS:GO sestava české organizace Entropiq za sebou má úspěšnou kvalifikaci na severoamerický turnaj IEM Dallas 2022. Tým si v posledním zápase poradil s BIG.

Entropiq neměli cestu na severoamerický turnaj vůbec snadnou. Tým si musel nejprve poradit s Fnatic, které však smetl až nečekaně rychle 2:0, následně udolal dánské Copenhagen Flames v poměru 2:1 a v závěrečném zápase Upper Bracket ruskou sestavu čekali němečtí BIG.

Ruská sestava měla co dělat, aby německého soupeře dokázala překonat, obzvláště poté, co na druhé mapě promrhala solidní náskok. Nicméně na poslední mapě to byl relativně přesvědčivý výkon, který zajistil Entropiq vítězství 2:1 a s tím i slot na IEM Dallas.

Zároveň zůstává otázkou, zda aktuální politická situace umožní ruským hráčům na severoamerický turnaj odletět. Každopádně jde o povzbuzení sestavy po nepovedené kvalifikaci PGL Major Antwerp RMR. 

Druhý postupující vzejde z duelu mezi MOUZ, kteří odpoledne porazili CPH Flames 2:0 a zmíněnými BIG. Zápas startuje v 19:00.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @ESL_CS

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.