Valorant

Entropiq vyzve tým Beckhama v boji o poslední kvalifikační stupeň před VCT 2021

Entropiq vyzve tým Beckhama v boji o poslední kvalifikační stupeň před VCT 2021
4. 3. 2021
  |  

Pokoří Valorant tým organizace Entropiq další kvalifikační stupínek v boji o VALORANT Champions Tour? Soupeřem je tým Davida Beckhama Guild Esports

Organizace Entropiq se začátkem roku 2021 zbavila jak české, tak polské Valorant sestavy a mnozí fanoušci již čekali, že podpora této hry bude v české organizaci ukončena. Opak byl pravdou a management ukázal na novou sestavu, která se snaží dostat mezi nejlepší evropské týmy ve Valorant Championship Tour.

Nová sestava, které management v Entropiq dal důvěru, se ukazuje ve velmi pozitivním světle, když se postupně, krok za krokem prokousává náročnou kvalifikací, kterou si organizátoři z RIOT Games pro Valorant týmy v rámci VCT 2021 připravili. Sestava, jejíž jádro tvoří Francouzští hráči doplnění o zkušeného Fina a Čecha Twistena, zvládla několik dílčích kroků a dnes večer ji čeká souboj o postup do poslední kvalifikační fáze.
 

První dva pokusy se sestavě Entropiq nezdařily, ve třetí kvalifikaci však Twisten a jeho spoluhráči dokázali přežít náročné BO1 zápasy a také následné BO3, v nichž již narazili i na týmy ze 12. a 13. místa evropského žebříčku. Dnes od 18:00 čeká soupeř ještě těžšího kalibru. Guild Esports patří dlouhodobě mezi TOP 10 týmů a jako jedni z mála dokázali porazit i dlouhodobě nejúspěšnější evropský tým G2.

Pokud se Entropiq podaří dnešní duel zvládnout, o víkendu je bude čekat "odměna" v podobě zápasu s jedním ze čtveřice týmů G2 Esports, OG, Fnatic nebo Wave Esports, což by byl poslední krůček od turnaje Masters, který nabízí velký prizepool v hodnotě $150.000.


Zdroj úvodní fotky: Facebook Entropiq
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.