CS:GO

Entropiq ve finále ESEA Premier vyhořeli. Sprout zvítězili 3:0

Entropiq ve finále ESEA Premier vyhořeli. Sprout zvítězili 3:0
19. 12. 2021
  |  

Pouhé dvě mapy sledovali fanoušci ve finále ESEA Premier Season 39, při derniéře tohoto označení soutěže, která se pro další rok přejmenuje, se radovali Sprout z vítězství 3:0.

Na jedné straně jízda horní částí play-off ESEA Premier, na té druhé run s nožem na krku, tedy spodní částí bracketu. V sázce $20,000 a také slot v ESL Pro League Season 16 Conference. Jak rychle se zvrtlo finále poslední "Premier" sezony?

Sprout vs. Entropiq

Výsledek - 3:0
  • default výhoda 1:0
  • de_ancient 16:7 (11:4)
  • de_vertigo 16:14 (6:9)

Na první mapě byli jasně dominatnější němečtí hráči, kteří si odnesli z úvodní poloviny vedení 11:4 a svědomitým výkonem směřovali za vítězstvím. Ve druhé polovině už Entropiq nedokázali klást odpor a padli 7:16. V tu chvíli už v sérii prohrávali 0:2, protože německý soupeř dostal výhodu jedné mapy jako benefit za jízdu a postup z Upper Bracket.

Další mapa nabídla výrazně vyrovnanější podívanou, ve které měli značnou část navrch hráči Entropiq. Ruská sestava dokonce v polovině vedla 9:6 a vypadalo to, že by za T-side na Vertigu mohla už své vítězství "pouze zpečetit". Předpklady však byly špatné a po nepovedeném pistol round dovolila německá obrana pouze dílčí úspěchy ruského soupeře. Sprout sériemi kol dokázali táhnout za vítězstvím, které se nakonec zrodilo až po 30 kolech (16:14).

Konečný stav 3:0 pro Sprout přináší německé sestavě $20,000 a také slot v ESL Pro League Season 16 Conference. Entropiq budou pokračovat v ESEA Premier, která by se nově měla jmenovat ESL Challenger League S40.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @ESL_CounterStrike

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.