CS:GO

Entropiq v HLTV premiéře vyhořeli s Partizanem

Entropiq v HLTV premiéře vyhořeli s Partizanem
21. 2. 2023
  |  

Entropiq kromě ESEA Main nastoupili už také do mezinárodní akce, která se projevuje na HLTV. V rámci turnaje CCT South Europe Series 3 vyzval pražský celek tým Partizan.

Tým Entropiq zahájil svoji cestu turnajem CCT South Europe Series 3 proti těžkému soupeři. Partizan dokázal už na úvodní mapě, která se pro něj nevyvíjela vůbec dobře a balkánský celek prohrával na mapě soupeř 7:8, přesto dokázal vývoj otočit a dominantním výkonem si šel pro vítězství.

Entropiq se hra na Vertigu za CT stranu absolutně rozpadla a český celek prohrával kolo za kolem. Partizan tak měl otevřenou snadnou cestu k vítězství a až v samotném závěru se vzchopil i tuzemský zástupce. Stačilo to ovšem na snížení na stav 11:16. 

Druhá mapa nabídla opět rychlý a úspěšný start pro Partizan, který se ujal výhody hned v úvodu a i přes jedno zaváhání se dokázal odpoutat a dostat do vedení v poměru 8:1. Entropiq ještě dvakrát do půle bodovali, nic to nezměnilo na drtivém vedením balkánského celku 12:3. Konec zápasu přišel během několika dalších minut a Partizan zvítězil v poměru 16:4.

Partizan vs. Entropiq

Výsledek - 2:0
  • de_vertigo 16:11 (7:8)
  • de_nuke 16:4 (12:3)
  • de_inferno

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.