CS:GO

Entropiq si fantastickým způsobem vyšlápli na světovou šestku!

Entropiq si fantastickým způsobem vyšlápli na světovou šestku!
22. 5. 2021
  |  

Skvělý zápas za sebou mají hráči Entropiq v EPIC League CIS 2021! Východoevropská sestava si vyšlápla na číslo 6 světového žebříčku, tým Virtus.Pro!

Vítězství 2:0 navíc posouvá CS:GO tým české organizace do play-off CIS RMR turnaje, Major se nezdá být nereálný.

Po několika zaváháních v posledním týdnu se chtěla sestava Entropiq opět ukázat. Tentokrát v soubojích EPIC League CIS 2021, kde si NickelBack aspol vyšlápli v minulých týdnech už také například na Natus Vincere.
Během sobotního večera si hráči Entropiq poradili s dalším týmem z nejužší světové špičky! Polská organizace Virtus.Pro zažívá v posledních měsících progres, který ji vyšvihl do TOP6 žebříčku dle portálu HLTV.org.Dnes však neměla aktuální světová šestka proti Entropiq nárok.

Úvodní mapa, kterou zvolili Virtus.Pro, nabrala ve 2. polovině na vyrovnanosti, nicméně se světové šestce nepodařilo skóre v závěru otočit. To, co se nepovedlo jim ukázali na Vertigu Entropiq v plné parádě. Za stavu 14:9 pro Virtus.Pro to vypadalo, že o osudu zápasu rozhodně až decider. Ovšem v tu chvíli se rozjela mašinerie, kterou nešlo zastavit. 7 kol v řadě znamenal otočku a vítězství 16:14, tedy celkově 2:0 ve prospěch Entropiq.

Igor "Forester" Bezotecheskiy a Vladislav "Krad" Kravchenko si během 2 map připsali shodně 46 killů a byli jasnými hvězdami zápasu.

Zda se na výkon Entropiq podaří navázat hráčům Entropiq Prague v Sazka eLEAGUE budeme sledovat již zítra (v neděli) od 13:00, kdy vyzvou eEriness.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.