PUBG

Entropiq ovládli evropskou ligu PCS6 a inkasují skoro 1,5 milionu korun

Entropiq ovládli evropskou ligu PCS6 a inkasují skoro 1,5 milionu korun
9. 5. 2022
  |  

Česká organizace Entropiq získala velký úspěch. Týmu se podařilo ovládnout evropskou PUBG Continental Series 6, za kterou poputuje na konto téměř 1,5 milionu korun.

Česká organizace s mezinárodnými ambicemi. I tak by se dala hodnotit značka Entropiq. V centru Prahy sídlící organizace pracuje z hráči napříč světem a dostává se do popředí ve všech možných herních titulech. Jedním z nich je i PUBG, v rámci kterého se povedlo organizaci ovládnout nejvyšší evropskou soutěž PUBG Continental Series 6.

„Abych dokázal popsat, jak moc sladká je tato výhra, musím se vrátit do minulosti. Když se k nám v létě minulého roku připojil tento tým, byli jsme krůček od postupu na světový šampionát, ale bohužel jsme se nedostali do grand finále PCS 5 a kvůli tomu jsme skončili jako první nepostupující tým z našeho regionu,“ uvedl manažer týmu Šimon Hradečný k úspěchu, který se týmu včera podařil a dal tak zapomenout na loňský nezdar

Jak důležitá to byla výhra pro Entropiq v rámci PUBG světa? „Včerejší výhrou jsme si téměř jistě účast zajistili a nemůžeme se dočkat oznámení, kde se v listopadu sejdeme s těmi nejlepšími týmy z celého světa,“ doplnil Hradečný

První místo v evropské tour PUBG Continental Series 6 (PCS) s finanční odměnou atakující hranici 1,5 milionu korun pro vítězný tým a prakticky jistou kvalifikaci na listopadový světový šampionát PUBG Global Championship 2022, uvádějí Entropiq ve své tiskové zprávě. Velký evropský úspěch domácí organizace tak může pokračovat na podzim, kdy se odehraje finálový turnaj, jehož bude součástí také česká vlajka.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport