CS:GO

Entropiq na vlně! Postoupí dnes do TOP 3 European Pro League přes dánské Espionage?

Entropiq na vlně! Postoupí dnes do TOP 3 European Pro League přes dánské Espionage?
16. 9. 2023
  |  

Na mezinárodní roster české organizace Entropiq se dnes od 10:00 v semifinále lower bracket turnaje European Pro League Season 10 utká s dánským týmem Espionage. Vítěz si zajistí jistotu TOP 3.

Česká organizace Entropiq se svým Counter-Strike rosterem získává zajímavou pozici na evropské scéně. Po delší době se jí podařilo postoupit do play-off, když tým zvládl těžkou skupinu v European Pro League Season 10 a i přes porážku (1:2) se Sprout v prvním kole play-off sahá po zajímavém úspěchu.

V lower bracket play-off zmíněného evropského turnaje se podařilo Entropiq porazit polské PGE Turow a bulharské 500. Díky tomu postoupila mezinárodní sestava až do třetího kola LB, která znamená jistotu TOP 4 a v případě tohoto turnaje také $1,000. O postup do TOP 3 si zahraje celek s dánskými Espionage.

Dnešní soupeř Entropiq má z poslední doby velmi podobný record zápasů, když porazil PGE Turow (2:0) a následně prohrál se Sprout (0:2). Celkově oba týmy také zvítězili ve 4 posledních duelech z 5 odehraných. 

Přímý přenos zápasu mezi Entropiq a dánskými Espionage o TOP 3 v turnaji European Pro League Season 10 se odehraje již dnes od 10:00 a sledovat jej můžete s anglickým komentářem na Twitch kanále EPLCS_EN.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.