CS:GO

Entropiq letí do Austrálie. Tým vyhrál kvalifikaci na ESL Challenger Melbourne

Entropiq letí do Austrálie. Tým vyhrál kvalifikaci na ESL Challenger Melbourne
15. 7. 2022
  |  

Postup na turnaj do Austrálie! Entropiq si zajistili slot mezi společností týmů na australský ESL Challenger Melbourne. Nezbývá než věřit, že narozdíl od IEM Dallas, kam se tým také kvalifikoval, tentokrát tým bude moci odletět.

Entropiq ovládli evropskou kvalifikaci na australský turnaj ESL Challenger Melbourne, na kterém bude 8 celků bojovat od 2. do 4. září o prizepool v hodnotě $100,000. Ruský tým české organizace si slot zajistil přes jízdu Lower Bracket v kvalifikaci, kdy museli zdolat Formel, K23, HEET a ve finále také Sprout.

Australský turnaj už zná 4 z 8 účastníků. Z Evropy postoupili zmínění Entropiq, severoamerickou organizaci ovládl jeden z týmů Evil Geniuses, z místní domácí kvalifikaci postoupili VERTEX a asijskou kvalifikaci ovládli Wings Up.

Další 4 celky budou na ESL Challenger Melbourne ještě pozvány, tudíž o kvalitě turnaje zřejmě nebude pochyb. Nezbývá než věřit, že rozjíždějící se pandemická situace společně s válkou na Ukrajině nezmaří snahu celků do Austrálie odcestovat.

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.