CS:GO

Entropiq čeká LB turnaje European Pro League S10, na úvod vyzvou PGE Turow

Entropiq čeká LB turnaje European Pro League S10, na úvod vyzvou PGE Turow
13. 9. 2023
  |  

Mezinárodní turnaj European Pro League Season 10 čeká pokračování vyřazovacích bojů, ve kterých se nachází také česká organizace Entropiq a její mezinárodní roster. Ten po porážce v prvním kole Upper Bracket nastoupí v Lower Bracket s polským celkem PGE Turow. Zápas je naplánován na dnešních 10:00.

Navzdory všem očekávání rozjeli hráči Entropiq turnaj European Pro League Season 10 skvěle, když ovládli skupinu "B" po vítězstvích nad týmy Preasy (2:0) a ALTERNATE aTTaX (2:1). Pak však přišla tvrdá rána hned na úvod vyřazovacích bojů, kde celek nestačil na Sprout a padl 1:2. Osud PGE Turow byl velmi podobný, když po vítězství ve skupině nestačil na Espionage (0:2).

V prvním kole Lower Bracket si tak oba celky budou chtít napravit chuť. Na jedné straně jsou PGE Turow, aktuálně 103. tým světového rankingu HLTV, dokázal zvítězit v posledních dvou zápasech, když porazil STORMZz (2:1) a JANO (2:1), předtím však přišly také porážky s Looking4Org nebo proti zmíněných Espionage. 

Na druhé straně budou stát Entropiq, kteří velkou aktivitou v zápasovém tempu neoplývají, nicméně o kvalitách hráčů v sestavě nemůže být vůbec žádný pochyb. 

SazkaBET vidí Entropiq jako favorita duelu s kurzem na vítězství 1,36:1. Naopak na polského soupeře je vypsán kurz 2,90:1. Posunuty jsou také kurzy na počet odehraných map, na to, že se odehrají pouze 2 mapy je vypsán kurz 1,71:1, naopak na to, že se půjde do všech tří map je aktuálně vypsán rovný kurz 2,00:1.

Zápas mezi mezinárodní sestavou české organizace Entropiq a polskými PGE Turow můžete sledovat už dnes od 10:00 na oficiálním Twitch kanále eplcs_en s originálním anglickým komentářem. Poražený celek končí, naopak vítězství bude pro jeden z týmů znamenat postup do 2. kola Lower Bracket, kde narazí na poraženého duelu 500 vs. Singularity.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.