CS:GO

Entropiq a ENTERPRISE čekají v European Pro League Divison 2 zápasy o postup do play-off

Entropiq a ENTERPRISE čekají v European Pro League Divison 2 zápasy o postup do play-off
6. 5. 2023
  |  

Česko-slovenské organizace ENTERPRISE a Entropiq čekají dnes během dne zápasy o postup do vyřazovací části European Pro League Season 8: Division 2. První jmenovaný tým se utká s AGO Esports, druhý čekají Arcadia Esport. Více informací naleznete v článku.

Mezinárodní soutěž European Pro League Season 8: Division 2 postupně míří do vyřazovací části a mezi postupujícími nechybí hráči Cryptovy, jakožto vítězové skupiny "D" nebo zástupci Sampi, kteří v téže skupině obsadili 2. místo.

O další dva sloty, respektive dva postupy z 2. míst budou dnes hrát ENTERPRISE a Entropiq. Tým pod vedením Michala "leckr" Kadlíčka narazí na AGO Esports, s nimiž se utkal už v rámci prvního duelu (0:2) skupiny, Entropiq narazí na tým Arcadia, přemožitele NAVI Junior, který však následně prohrál se sYnck.

ENTERPRISE jedou na velmi prazvláštní vlně vítězství a porážek. Tým měl co dělat, aby ve včerejších zápasech domácího Road to MČR porazil BRUTE v eliminačním zápase, už předtím však zažil nepovedený vstup do European Pro League, když prohrál 0:2 s AGO Esports, ale za to porazil Team Singularity 2:1. 

AGO naopak na dvou mapách ve Winners Match padli s Zero Tenacity. Dnes od 10:00 by si to tuzemský celek měl s Poláky rozdat na serveru o postup. Favoritem zápasu přitom logicky bude polský celek, který nedávno dokázal ENTERPRISE porazit. SazkaBET na vítězství AGO Esports vypsal kurz 1,44:1. Na ENTERPRISE naopak 2,60:1.

Poté, přibližně od 12:30 by měli do hry naskočit hráči Entropiq, na které budou čekat již zmínění Arcadia, které potkal podobný osud jako AGO, tedy vítězství 2:0 v úvodním zápase, ale porážka 0:2 v zápase vítězů. Proti Entropiq bude tým outsider s kurzem 2,35:1. Naopak šance české organizace se vidí v kurzu 1,51:1. Otázka bude, zda nedojde na nějaký časový problém vzhledem ke skupině "B" closed kvalifikace na bratislavskou zastávku MČR. 

Teoreticky je možné, že se česko-slovenské týmy v prvním kole vyřazovací části všechno sobě vyhnou navzájem (záležet bude na seedingu, zda 1. tým z "D" půjde na 2. z "A" či nikoliv), ale teoreticky by mohli stát v duelech vedle sebe.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.