CS:GO

ENTERPRISE vyválčili proti polským legendám úvodní výhru, dnes budou čelit Movistar Riders

ENTERPRISE vyválčili proti polským legendám úvodní výhru, dnes budou čelit Movistar Riders
16. 10. 2021
  |  

Naplno se rozběhla ESEA Premier Season 38 Relegation, ve které ENTERPRISE hájí svůj slot pro 39. sezonu. Úvodní vítězství se nerodilo snadno, ale přišlo během noci z pátka na sobotu.

Matematika baráže o ESEA Premier je poměrně jednoduchá: Z 8 týmů se do vyšší soutěže podívá polovina, druhé 4 celky míří o level níž do ESEA Advanced.

ENTERPRISE vs. HONORIS

  • Výsledek - 2:1

    • de_nuke 16:11 (13:2)
    • de_inferno 10:16 (8:7)
    • de_mirage 16:12 (7:8)

Velké drama nabídla bitva česko-slovenského celku s polským vyzyvatelem (HONORIS), za který hrají také legendární NEO a Taz. Úvod vypadal pro ENTERPRISE skvěle a vedení na Nuku 13:2 toho bylo důkazem. Polský tým následně však začal znepříjemňovat průběžné dění. Na obrat to však nestačilo a česko-slovenský celek vedení uhájil.

Inferno přineslo opět vedení ENTERPRISE v polovině (8:7), druhá polovina už však patřila HONORIS, kteří srovnali po vítězství 16:10 krok v sérii.

Rozhodující mapa nabídla podobný vývoj, leč s úspěšným koncem pro ENTERPRISE, což znamenalo vítězství 2:1 v sérii a tedy klíčová výhra pro start v baráži.

Dalším pokračováním bude pro ENTERPRISE souboj s Movistar Riders, novým vyzyvatelem na PGL Major. Zápas se bude hrát dnes (v sobotu) od 19:00. Případná výhra udrží ENTERPRISE v ESEA Premier, porážka bude znamenat další decider zápas v Lower Bracketu. 

Zdroj úvodní fotografie: @ENTERPRISE_Esports

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport