CS:GO

ENTERPRISE skončili po play-off ESEA Advanced na 3. místě. Baráž o Premier startuje v pondělí

ENTERPRISE skončili po play-off ESEA Advanced na 3. místě. Baráž o Premier startuje v pondělí
11. 7. 2021
  |  

Domácí organizace ENTERPRISE se ukázala ve skvělém světle těžkých evropských zápasů v play-off ESEA Advanced. Přímý postup do Premier z toho není, baráž ale ano!

Česko-slovenská pětice hrající za ENTERPRISE předvedla něco, co od ní v play-off evropské ESEA Advanced ligy čekal málokdo. Tuzemskému týmu se podařilo porazit týmy jako PACT nebo Budapest Five a zajistit si tak pozici mezi nejlepšími 4 týmy, což zajišťuje baráž do vyšší ESEA Premier, ligy, kterou před pár týdny vyhráli SINNERS.

Tak trochu ve stínu tohoto úspěchu probíhalo play-off ESEA Advanced, kam se ENTERPISE jako jediný tým z Česka a Slovenska dostali.
Skvělý začátek a tři vítězství v řadě dotáhli partu okolo IGL the eLiVa až do finále Upper Bracketu, kde již nad síly ENTERPRISE byl tým Akuma, účastník RMR série v regionu CIS, který sahá po kvalifikaci na Major. Porážka 0:2 odsoudila tým k boji v LB. Ani zde se ale během víkendu nezadařilo a po zápas s DBL Poney (0:2) bylo jasné, že ENTERPRISE skončí na 3. místě.

Zápasy ENTERPRISE v play-off ESEA Advanced

  • vs. DBL Poney 0:2
  • vs. Akuma 0:2
  • vs. PACT 2:0
  • vs. Budapest Five 2:0
  • vs. ONYX 2:1
Baráž o ESEA Premier by měla začít od pondělí, jak uvádí portál liquipedia.nethltv.org. Celkově 8 týmů se popere o 4 sloty ve vyšší divizi. Obhajovat sloty z Premier budou týmy SAW, Sprout, Apeks a Anonymo Esports. Baráž se hraje double-elimation bracketem a k postupu je potřeba vyhrát 2 zápasy ze 3.

Poslední zápas v Upper Bracketu play-off vysílali ENTERPRISE živě na svém Twitch kanále s komentářem Mishka a Storma. O streamu na další zápasy budeme včas informovat. 

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport