CS:GO

ENTERPRISE se postaví svému bývalému hráči v European Pro League Season 7

ENTERPRISE se postaví svému bývalému hráči v European Pro League Season 7
8. 4. 2023
  |  

Tým ENTERPRISE se dnes po obědě postaví ENCE Academy v rámci European Pro League Season 7. O důležitosti zápasu netřeba postupovat, jeho vítěz totiž postupuje do play-off.

Českému týmu ENTERPRISE se v úvodním zápase European Pro League Season 7 podařilo uspět proti Coalesce v poměru 2:0. Dnešnímu soupeři, týmu ENCE Academy, se podařilo stejným poměrem zvítězit nad týmem JANO.

Specifický zápas to bude také pro finského snipera Ville "myltsi" Vilkmana, který do ENCE Academy přestoupil právě po krátkém angažmá na tuzemské scéně, když reprezentoval ENTERPISE například na loňské zastávce Road to MČR v Bratislavě.

ENCE Academy se nachází na 105. místě světového žebříčku HLTV a vyjma poslední porážky s iNation (0:2) zvítězili v 5 zápasech v řadě. Naopak ENTERPRISE střídají vítězství a porážky, nastavit vítěznou vlnu by potřebovali hráči domácího týmu jako sůl.

Přímý přenos zápasu mezi ENTERPRISE a ENCE Academy můžete sledovat už dnes od 12:30 na Twitch kanále euproleague3_en. Český celek bude outsider v zápase s kurzem 2,10:1. Na vítězství soupeře je 1,65:1.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.