CS:GO

ENTERPRISE se podařil reparát a po výhře nad HAVU mají v CCT skóre 1-1

ENTERPRISE se podařil reparát a po výhře nad HAVU mají v CCT skóre 1-1
22. 10. 2022
  |  

Po nezvládnutém včerejším utkání proti týmu HONORIS měli před sebou hráči ENTERPRISE reparát v podobě zápasu s finskými HAVU. ENTERPRISE svého soupeře přehráli na třech mapách a posouvají se v rámci CCT Central Europe na skóre 1-1.

Hráči ENTEPRISE nenaskočili do třetí sezóny CCT Central Europe nejlépe. V úvodním duelu nestačili na polské HONORIS a poroučeli se do low matche. Jejich dnešním soupeřem se stal finský celek HAVU, jenž prohrál svůj úvodní duel s ukrajinským týmem IKLA.

HAVU vs. ENTERPRISE

Výsledek - 1:2
  • de_ancient | 16:12 (9:6)
  • de_mirage | 12:16 (5:10)
  • de_dust2 | 11:16 (5:10)

Výhodu prvního picku měli na své straně hráči HAVU, kteří si vybrali za svou mapu ancient, na níž včera ENTERPRISE kompletně selhali. Ani tentokrát se ENTEPRISE příliš nevyvedla CT strana, kterou prohráli 9:6. Druhá polovina byla ze strany EP lepší, dokázali se na chvilku dostat i do vedení, ale následně převzali otěže zápasu finští hráči, kteří si dokráčeli pro vítězství 16:12.

Druhou mapou se stala mirage, pick týmu ENTERPRISE. Ti hned v úvodu ukazovali, proč si tuto mapu vybrali a po krátké chvilce bylo skoŕe už 0:9. HAVU se poté dokázali dostat do hry, a nejen že dokázali první polovinu stáhnout na 5:10, ale vydařil se jim i start poloviny druhé, ve které si připsali rovnou úvodních pět kol a vyrovnali tak na 10:10. Následně se misky vah opět převážily na stranu české organizace, která si pohlídala konec zápasu a připsala si vítězství 12:16.

Došlo tak až na decider, kterým se stal dust 2. V něm se dostali ENTERPRISE rychle do hry a po přesvědčivé první polovině (5:10) měli dobře nakročeno k vítězství v celém zápase. Druhou polovinu si EP už převážně pohlídali a po vítězství 11:16 se mohli radovat z celkového vítězství 1:2.

ENTERPRISE tak mají ve swiss skupině CCT Central Europe skóre 1-1 a čekají na svého soupeře, který bude znám zítra po dohrání zbylých utkání druhého kola. HAVU musí řešit větší problémy, jelikož se skóre 0-2 budou hrát se svým dalším soupeřem o setrvání v turnaji.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.