CS:GO

ENTERPRISE prohráli dvakrát 14:16 do Zero Tenacity a padli do Lower Bracket European Pro League S7

ENTERPRISE prohráli dvakrát 14:16 do Zero Tenacity a padli do Lower Bracket European Pro League S7
14. 4. 2023
  |  

ENTERPRISE nezvládli v European Pro League Season 7 první kolo play-off proti Zero Tenacity a po porážce 0:2 padá česko-slovenský zástupce do Lower Bracket.

ENTERPRISE se podařilo hned v úvodu mapy de_mirage dostat zápas pod kontrolu, když za CT stranu diktovali tempo. To však postupně opadalo a v polovině se podařilo Zero Tenacity snížit na 7:8. Po změně stran to však bylo 6 vítězných kol ze 7, které šlo pro česko-slovenský tým. V tu chvíli tak vedli ENTERPRISE už 14:8. Zero Tenacity však předvedli velkolepý comeback, který čítal 8 kol a zařídil vítězství 16:14.

Druhá mapa měla velmi podobný průběh, kdy se Zero Tenacity podařilo získat po úvodních 15 kolech vedení 8:7, každopádně ani tak toto vedení nemuselo stačit. ENTERPRISE se podařilo držet se svým soupeřem krok a opět se šlo do 30 kol v základní části. Ani tentokrát to však česko-slovenskému celku nevyšlo a Zero Tenacity zvítězilo v poměru 16:14, celkově 2:0.

ENTERPRISE ve spodním bracketu vyřazovací části European Pro League Season 7 narazí na horšího z dvojice PGE Turow vs. PROSPECTS.

ENTERPRISE vs. Zero Tenacity

Výsledek - 0:2
  • de_mirage 14:16 (8:7)
  • de_inferno 14:16 (7:8)
  • de_anubis

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.