CS:GO

ENTERPRISE přemohli 2:1 legendární Imperial

ENTERPRISE přemohli 2:1 legendární Imperial
21. 6. 2022
  |  

ENTERPRISE se povedl nevídaný skalp. V rámci turnaje REPUBLEAGUE Season 3 dokázal česká organizace zdolat legendární brazilské Imperial.

Českou organizaci ENTERPRISE nečekal na úvod skupiny "B" v turnaji REPUBLEAGUE Season 3 lehký úkol, soupeřem byl nalosován tým Imperial, za který hrají legendární Brazilci jako FalleN, boltz nebo fer. 

ENTERPRISE šokovali brazilský celek už na první mapě, která byla právě pickem Imperial. Dominantním výkonem přispěl zejména bulharský AWP hráč Deyvid "h4rn" Benchev. V polovině tým vedl už 10:5, posléze už vítězství doklepl na 16:9.

Velmi podobným způsobem sice odpovědi Imperial na mapě Inferno a na Overpassu mohlo dojít na vyrovnaný střet. Závěrečná podívaná se natáhla až do dvojnásobného prodloužení. Celkově dokázali mapu ovládnout po dlouhém boji ENTERPRISE (22:20) a oslavili tak úvodní vítězství ve skupině REPUBLEAGUE Season 3.

Celkově v zápase zazářil zejména Robert "manguss" Kasper, který si připsal 76 killů (+23), tradičně se také blýsknul dobrým výkonem zmíněný h4rn.

Imperial vs. ENTERPRISE

Výsledek - 1:2
  • de_mirage 9:16 (5:10)
  • de_inferno 16:7 (10:5)
  • de_overpass 20:22 (10:5)

Zdroj úvodní fotografie: @CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.