CS:GO

ENTERPRISE nestačili na úvod Elisa Invitational na švédskou sestavu EYEBALLERS

ENTERPRISE nestačili na úvod Elisa Invitational na švédskou sestavu EYEBALLERS
20. 3. 2023
  |  

Hráči ENTERPRISE nestačilii v úvodním zápase Elisa Invitational Spring 2023 Contenders na švédskou sestavu EYEBALLERS 0:2.

Dva tuzemské celky v podobě ENTERPRISE a Dynama Eclot se účastní turnaje Elisa Invitational Spring 2023 Contenders. Zatímco na hráče Dynama Eclot čeká první zápas až ve čtvrtek, pro hráče ENTERPRISE začal turnaj již v pondělí zápasem proti 50. celku světa EYEBALLERS.

EYEBALLERS vs. ENTERPRISE

Výsledek - 2:0
  • de_mirage | 16:13 (8:7)
  • de_inferno | 16:9 (9:6)
  • de_overpass

ENTERPRISE se se švédskou sestavou, v níž figurují jména jako flusha, či JW, utkali nejdříve na mapě mirage. První polovina nabídla divákům vyrovnanou bitvu, která skončila nejtěsnějším možným rozdílem a to 8:7 pro EYEBALLERS. I po změně stran to vypadalo na přetahovanou o každé kolo, avšak za stavu 10:10 si dokázali Švédi připsat pět kol v řadě a dostat se k map pointu, který o pár kol později proměnili. Výhra 16:13 je tak posunula do vedení v sérii.

Na druhé mapě, kterou se stalo inferno, začali lépe JW a spol. Ti se dostali do rychlého vedení 5:0. ENTERPRISE následně zabrali a dokázali srovnat na 5:5. Zbytek první poloviny však patřil hlavně švédské sestavě, která vyhrávala po patnácti kolech 9:6. Start druhé poloviny opět ENTERPRISE nevyšel a po čtyřech prohraných kolech byl stav utkání již 13:6. S tím už nedokázala česko-slovenská sestava nic udělat a připsala si prohru 16:9. V celé sérii tak 0-2.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.