CS:GO

ENTERPRISE nestačili na HONORIS. Zítra se tak postaví finským HAVU

ENTERPRISE nestačili na HONORIS. Zítra se tak postaví finským HAVU
21. 10. 2022
  |  

ENTERPRISE nezvládli úvodní utkání CCT Central Europe Series 3 proti polskému týmu HONORIS. Tým v čele s matadorem Wiktorem "TaZ" Wojtasem předvedl skvělý týmový výkon a zaslouženě vyhrál 0:2.

Třetí sezóna CCT Central Europe se rozběhla do svých úvodních zápasů. Po výhrách SINNERS a Dynama Eclot zbýval v turnaji úvodní zápas na poslední tuzemský celek ENTERPRISE. Proti nim se postavil polský soupeř HONORIS, který má ve svých řadách vítěze majoru Wiktora "Taz" Wojtase.

ENTERPRISE vs. HONORIS

Výsledek - 0:2
  • de_inferno | 14:16 (7:8)
  • de_ancient | 6:16 (3:12)
  • de_overpass |

Do první mapy naskočili lépe hráči HONORIS, kteří svého soupeře k ničemu příliš nepouštěli a rázem vedli 0:6. Poté se však na scoreboard dostali i hráči ENTERPRISE, kteří začali ve zbytku první poloviny svého soupeře přehrávat a díky pěti vyhraným kolům v řadě se šlo na změnu stran za nejtěsnějšího možného výsledku, 7:8 pro HONORIS. Změna stan přinesla opět obrat v tempu hry a na serveru vyčnívali hráči polského celku, kteří vyhráli rovnou pět z prvních šesti kol. Blytz a spol. se snažili s vývojem utkání ještě něco udělat, avšak za stavu 14:15 nedokázali odrazit soupeřův útok na A site a ze svého picku si tak odnesli prohru 14:16.


Mapa ancient přinesla pro českou organizaci ještě hororovější začátek než předešlé inferno. Polská sestava byla na T side k nezastavení a svého soupeře pustila k prvnímu bodu až za stavu 0:8. Na rozdíl od první mapy zůstala zbylá část první poloviny nadále v režii HONORIS, kteří si dokráčeli pro pohodlný náskok 3:12. ENTERPRISE se podařilo vyhrát alespoň první tři kola po změně stran, poté již bylo vše opět v rukou polského týmu, který si připsal vítězství 6:16, celkově 0:2.

HONORIS se tak posouvají ve swiss formátu na skóre 1-0 a v neděli se od 13:00 postaví ukrajinskému celku IKLA. ENTERPRISE naopak padají se skóre 0-1 do low matche a zítra změří síly s finskými HAVU od 16:00. 

Všechny zápasy CCT Central Europe můžete sledovat na twitch kanále REPUBLEAGUE.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.