CS:GO

ENTERPRISE nastoupí večer proti BIG Academy v Elisa Invitational Spring 2022: Contenders Stage

ENTERPRISE nastoupí večer proti BIG Academy v Elisa Invitational Spring 2022: Contenders Stage
23. 3. 2022
  |  

Provází je spekulace o možné změně v sestavě, přesto s oficiálním lineupem nastoupí večer ENTERPRISE do zápasu proti BIG Academy v rámci prvního kola Elisa Invitational Spring 2022: Contenders Stage.

Contenders Stage turnaje Elisa Invitational Spring 2022 je v podstatě první část swiss formátem hraného turnaje, podobně jako jsme byli zvyklí například u Pinnacle Winter Series Regionals. V této části turnaje začínají také ENTERPRISE, kteří se musejí dostat přes tuto fázi do samotné hlavní stage.

Česká organizace ENTERPRISE vyšle svoji CS:GO soupisku do boje v evropském turnaji dnes večer od 18:00. Soupeřem bude německá akademie populární tamní organizace BIG. Při posledním vzájemném střetnutí si němečtí BIG poradili s ENTERPRISE jednoznačně 2:0 v turnaji Thunderpick Bitcoin Series 2022.

Pro oba celky půjde o první zápas swiss formátem hrané skupiny, vstup vítězstvím tak významně pomůžeme jednomu z celků v cestě za postupem do další fáze. ENTERPRISE i BIG Academy potřebují 3 vítězství z maximálně 5 zápasů k postupu.

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport