CS:GO

ENTERPRISE jsou v play-off European Pro League

ENTERPRISE jsou v play-off European Pro League
8. 4. 2023
  |  

Týmu ENTERPRISE se podařilo po vítězství nad celkem ENCE Academy postoupit do vyřazovací části turnajové série European Pro League Season 7.

ENCE Academy ve Winners Match začali na svém vlastním picku proti ENTERPRISE více než dobře. Finskému celku se podařilo po úvodních kolech vést v poměru 6:2. Následně však česko-slovenská sestava zabrala a soupeři dovolila už pouze jediné kolo, čímž se dostala do vedení 8:7. Po výměně stran to byl však podobný průběh, kdy se podařilo ENCE Academy opět odskočit, nicméně reakce ENTERPRISE přišla v vzápětí. Česko-slovenskému celku se podařilo zvítězit 16:14.

Také druhou mapu odstartovali lepším pistol roundem hráči finského celku, ovšem následně to už byli ENTERPRISE, kteří přebírali iniciativu a směřovali za vítězstvím. Po úvodních 10 kolech česko-slovenský tým vedl dokonce 8:2 a nevypadalo to, že by se ENCE měli ještě vzepřít. Opak byl však pravdou a soupeř tuzemském sestavy snížil na 6:9, aby následně šel ve druhé půli dokonce do vedení. ENTERPRISE však předvedli precizní závěr, kdy si s týmem ENCE Academy poradili a zvítězili 16:13, celkově tedy 2:0 a zajistili si slot v play-off.

ENTERPRISE vs. ENCE Academy

Výsledek - 2:0
  • de_mirage - 16:14 (8:7)
  • de_inferno - 16:13
  • de_ancient

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.