CS:GO

ENTERPRISE jako poslední CZSK naděje v CEE Champions. Přijde postup do top 4?

ENTERPRISE jako poslední CZSK naděje v CEE Champions. Přijde postup do top 4?
4. 6. 2022
  |  

Cesta za kusem z celkového prize poolu $30,000 je rozjetá na výbornou. ENTERPRISE čeká ve čtvrtfinále outsider z Rumunska a místo v nejlepší čtyřce je tedy nesmírně blízko!

ENTERPRISE dokázali v osmifinále přejít přes lotyšské Wolsung výhrou 2:1. Jako jediní zástupci z česko-slovenské scény si tak eLiVe a spol. vydobyli místo mezi osmi nejlepšími týmy CEE Champions. V prvním kole playoff naopak skončily jak eSuba, která padla proti BLUEJAYS, tak Cryptova, která nestačila na SC e-Sports.

V CEE Champions se v posledních dnech dějí věci. Papíroví favorité totiž nezvládají své duely, takže už v semifinále čekají Estonci z SC e-Sports a kosovská banda z xTeam. ENTERPRISE se o postup utká proti rumunským Allstars Gaming, kteří v osmifinále ukázali velkou sílu a zejména díky skvělému AWP od hráče l0rd-dll se prokousali k výhře 2:0 nad WinX.
ENTERPRISE měli cestu do čtvrtfinále o dost složitější, když po vydřené výhře 25:23 na Overpassu prohráli na svém picku Mirage 14:16. Poslední mapa byla paradoxně nejpřesvědčivější, když i bez svého IGL se zaskakujícím forsym domácí zástupce porazil Wolsung 16:9. 

ENTERPRISE hrají ve skvělé formě a po výhře nad Apeks v kvalifikaci REPUBLEAGUE si dokázali vyšlápnout i na AGO v Elisa Invitational. České zástupce ale v CEE Champions svazuje nutná změna v sestavě, jelikož bulharská opora h4rn se už do turnaje zapojil v barvách týmu WinX a jeho místo tak zaplňuje finský střelec myltsi. 

Sérii ENTERPRISE proti Allstars Gaming bude od 13:30 přenášet s českým komentářem kanál playzoneup.

Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka