CS:GO

ENTERPRISE dostali pozvánku do play-in CCT CE 7, DNE vypadli v open kvalifikaci

ENTERPRISE dostali pozvánku do play-in CCT CE 7, DNE vypadli v open kvalifikaci
10. 7. 2023
  |  

CS:GO sekce česko-slovenské organizace ENTERPRISE si zahraje play-in (uzavřená kvalifikace) část CCT Central Europe Series 7. Dynamo Eclot vypadlo už v otevřené kvalifikaci.

Už za pár dní startuje uzavřená kvalifikace, takzvaná play-in stage, mezinárodního turnaje CCT Central Europe Series 7. Chybět u toho nebudou ani barvy česko-slovenského celku, které hájí ENTERPRISE.

Pro sestavu okolo Michala "leckr" Kadlíčka půjde po LORGAR Cupu o další příležitost, kde se sestava může ukázat po změnách, které přišly během závěru jarní části sezony. Ta byla pro ENTERPRISE značně nepovedená a podzim bude možností, kde tým může složit reparát.

Kromě ENTERPRISE jsou do play-in fáze pozvané celky jako ENCE Academy, IKLA UA, FTW nebo NEMIGA. Další česko-slovenské celky se překvapivě objevily v otevřené kvalifikaci. Ta však nevyšla ani Dynamo Eclot, ani Entropiq Future a z ní tak žádný tuzemský zástupce nepostupuje.

Uzavřená kvalifikace by měla odstartovat 17. července a trvat by měla do 21. července. Následně nejlepší 4 celky postoupí do hlavní fáze.
Pozvané celky do CCT Central Europe Series 7: Play-in | Zdroj: Twitter @cctour_gg
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.