CS:GO

ENTERPRISE dostali pozvánku do EPL. S kým se v lize utkají?

ENTERPRISE dostali pozvánku do EPL. S kým se v lize utkají?
2. 4. 2023
  |  

Pozvánky do European Pro League Season 7 byly oznámeny. Ze druhé divize žádný česko-slovenský tým nepostoupil, přímý invite obdrželi hráči ENTERPRISE.

Turnaj s prizepoolem $20,000 a názvem European Pro League Season 7 startuje už za pár dní a pořadatel v posledních hodinách zveřejnil pozvánky do základních skupin. V nich uvidíme také jednoho česko-slovenského zástupce.

Pozvánku do základních skupiny totiž dostal tým ENTERPRISE, který se pokusí vylepšit reputaci česko-slovenských týmů. Sampi a Entropiq se totiž účastnili 2. divize této soutěže, ovšem ani jeden z nich neuspěl a nepostoupil do vyšší soutěže.
Pozvané celky do European Pro League Season 7 
Ta začne formátem 4 skupin o 4 týmech. Na ENTERPRISE budou čekat týmy Coalesce, JANO Esports a ENCE Academy. Za poslední jmenovaný tým navíc hraje také finský hráč Ville "myltsi" Vilkman, který má s ENTERPRISE společnou minulost.

Skupiny se hrají formátem GSL a v úvodním duelu česko-slovenský zástupce narazí na tým Coalesce. Zápas se hraje už 4. dubna od 10:00 a přímý přenos turnaje můžete sledovat na Twitch kanále European Pro League 3 s anglickým komentářem.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.