CS:GO

ENTERPRISE budou hrát ESEA Premier! Rozhodla o tom výhra nad bankaPEPSI

ENTERPRISE budou hrát ESEA Premier! Rozhodla o tom výhra nad bankaPEPSI
13. 8. 2021
  |  

CS:GO týmu organizaci ENTERPRISE se naskytla skvělá příležitost v boji o ESEA Premier. Tým sice nezvládl před měsícem hlavní část baráže, nyní ale dostal možnost hrát s bankaPEPSI decider zápas o poslední místo v prestižní lize.

Velká jízda play-off ESEA Advanced až do finále a následně do baráže ESEA Premier. Tam však ale přišla tvrdá stopka o lepších celků hrajících vyšší soutěž a vypadalo to, že i nadcházející sezonu stráví česko-slovenská sestava ve 3. nejvyšší soutěži za ESL Pro League a ESEA Premier.

Ještě tu však byla šance v tiebreaku po letní přestávce a té se ENTERPRISE mohli zhostit v rozhodujícím zápase s bankaPEPSI o poslední postupový slot. Navíc, oproti baráži před měsícem, už mohou hrát ENTERPRISE v nové sestavě včele s Matysem a Adejisem.

ENTERPRISE vs. bankaPEPSI

  • Skóre série  - 2 : 0
    • de_dust2 - 16:13 (5:10)
    • de_inferno - 16:12 (7:8)
    • de_ancient - 
Nesmírně důležitý zápas pro oba celky odstartoval mapou Dust, kterou v úvodu velmi rychle dostali pod kontrolu hráči ruského celku, který šel do výraznějšího vedení. Čím déle v zápase však oba týmy byly, tím blíže právě byli ENTERPRISE srovnání tempa, což se i povedlo.

V jednu chvíli dokonce ENTERPRISE otočili na 14:12 a byli ve slušné výchozí pozici. bankaPEPSI sice rychle zareagovali, ale nezabránilo to tomu, aby se tuzemský zástupce dostal na map picku soupeře jako první na match point a vzápětí i k vítězství 16:13! Skvělou mapu v tu chvíli měl za sebou forsyy, který si připsal 27 killů, jen o 3 méně měl In-game leader the eLiVe.

Prakticky identický scénář nabídlo Inferno, druhá mapa série, ve které se opět týmy od poloviny přetahovaly o jednotlivá kola. Závěrem byl ale šťastnější celek z domácí scény, který urval mapu na svoji stranu, čímž si zajistil postup.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport