CS:GO

ENTERPRISE čeká premiéra v European Pro League. Uspěje tým proti Coalesce?

ENTERPRISE čeká premiéra v European Pro League. Uspěje tým proti Coalesce?
3. 4. 2023
  |  

Tuzemskou sestavu ENTERPRISE čeká další prověrka na evropském poli. Tým nastoupí do turnaje European Pro League Season 7 už v úterý dopoledne. Podaří se mu zaskočit britské Coalesce?

Začátek roku ENTERPRISE ideální zdaleka nemají, přesto vedení týmu věří v dlouhodobou práci se CS:GO sestavou, která by měla navazovat a ideálně překonávat loňské úspěchy. Další posun může udělat už zítra (v úterý dopoledne), když se postaví do první zápasu European Pro League Season 7.

V úvodním zápase skupiny "A", do které byly ENTERPRISE posláni, čeká tým Coalesce, aktuální světový tým číslo 72. Česko-slovenský zástupce je jednou tak vzdálen a aktuálně okupuje 151. pozici (pondělí odpoledne).

Britský celek má za sebou zajímavé období, ve kterém se dostal až do baráže ESL Challenger League Season 44 Europe, kde skončil na 9. - 12. místě, úspěšně tak ještě předtím zvládl play-off ESEA Advanced a bojoval i v uzavřené kvalifikaci CCT West Europe Series 2. Zápasové praxe tak soupeři ENTERPRISE vůbec nechybí, česko-slovenskému výběru naopak ano.

Přímý přenos utkání mezi ENTERPRISE a britskými Coalesce můžete sledovat už v úterý dopoledne od 10:00 s přímým přenosem a anglickým komentářem na Twitch kanále euproleague3_en

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.