CS:GO

ENTERPRISE bojují o play-off v turnaji LEON TEAMPLAY. Vyřadí dnes AGO?

ENTERPRISE bojují o play-off v turnaji LEON TEAMPLAY. Vyřadí dnes AGO?
20. 6. 2023
  |  

Rozhodující zápas o postup do vyřazovací části mezinárodní soutěže LEON TEAMPLAY Season 1 odehrají hráči ENTERPRISE dnes od 16:30 proti polským AGO.

Těžká zkouška v podobě týmu AGO čeká dnes od 16:30 na česko-slovenský celek ENTERPRISE v evropské soutěži LEON TEAMPLAY Season 1. Do vyřazovací části turnaje, jehož prizepool je $11,000, postoupí ze skupiny "B" už pouze vítěz. Ten navíc narazí ve čtvrtfinále na ex-DomiNation.

ENTERPRISE se ve včerejším duelu 2. kola Lower Bracket Group "B", podařilo v roli outsidera porazit tým ENCE Academy v poměru 2:1, což by mohl být výsledek a taky výkon, o který by se měl česko-slovenský celek opřít i dnes. 

AGO v turnaji shodou okolností zatím padli se stejným soupeřem jako ENTERPRISE, tedy s týmem Zero Tenacity (10:16), zároveň si, stejně jako EP, poradili s Ignis Serpens a v neposlední řadě ve večerejším duelu zvládli porazit 2:0 tým Nemiga.

Dnešní duel tak, zejména pro česko-slovenský celek, který se stále sehrává, nebude vůbec jednoduchý. SazkaBET vidí ENTERPRISE do role outsidera a vypsal na tým kurz 2,15:1 na vítězství. Naopak na AGO je vypsán 1,61:1. Starší 18 let si tak sledování mohou zpestřit i kurzovou nabídkou.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.