CS:GO

ENTERPRISE a Dynamo Eclot čekají nepříjemní soupeři v play-off CCT Series 1. Hraje se již dnes

ENTERPRISE a Dynamo Eclot čekají nepříjemní soupeři v play-off CCT Series 1. Hraje se již dnes
1. 9. 2022
  |  

Osmifinále nové série CCT Central Europe Series #1 pro tier 2 týmy z Evropy se bude hrát již během čtvrtku a pátku. Chybět u toho nebudou ani hráči ENTERPRISE a Dynamo Eclot, ty prověří soupeři Eternal Fire a Copenhagen Flames.

Zatímco se týmu Dynamo Eclot podařilo proletět swiss formátem hranou skupinu způsobem start-cíl, kdy česká sestava neztratila ani hru a se skórem 3:0 zamířila do vyřazovací části, ENTERPRISE se na postup natrápili. Další česko-slovenský zástupce se totiž dostal do prvního play-off až v rozhodujícím 5. zápase, kdy porazil EC Kyiv 2:0.

Oba zástupci tuzemské CS:GO scény vyběhnou na server play-off už během čtvrtku, od 10:00 dopoledne čeká na ENTERPRISE turecký tým Eternal Fire, aktuálně 24. na světovém žebříčku. 

O pár hodin později se utkají hráči Dynamo Eclot s novou sestavou dánské organizace Copenhagen Flames, kde by měli plnit roli mírného favorita.  Pro oba zástupce půjde o (prakticky) premiérová střetnutí v nových sestavách, tudíž se máme na co těšit.

V případě vítězství DNE čeká lepší z dvojice Falcons / SKADE, respektive Finest / EC Kyiv. Přímý přenos můžete sledovat na Twitch kanále REPUBLEAGUE.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.