CS:GO

ENTEPRISE si poradili s Budapest Five a sahají po baráži o ESEA Premier

ENTEPRISE si poradili s Budapest Five a sahají po baráži o ESEA Premier
2. 7. 2021
  |  

Je to blízko! Výhra ENTERPRISE nad maďarským celkem Budapest Five posouvá domácího zástupce blíže baráži o ESEA Premier.

Skvělou a důležité vítězství mají za sebou hráči ENTERPRISE v play-off ESEA Advanced. Domácí organizace zvládla těžký zápas proti týmu Budapest Five s relativně klidným průběhem 2:0. Po poslední výhře nad srbským ONYX jde o další zápas, který ENTERPRISE zvládli a nebyli v něm favoritem.

Stále však nezapomínejme ani na fakt, že na víkendovou AORUS MČR Tour povolali ENTERPRISE náhradu za Lucase a Leviho, o čemž jsme informovali v posledních dnech. Nicméně oba jsou na soupisce pro ESEA ligu, tudíž dokonce play-off je v barvách česko-slovenské organizace uvidíme alespoň v této soutěži.
Další zápas by měli ENTERPRISE odehrát v pondělí opět od 20:30, soupeřem v semifinále Upper Bracketu bude polským celek PACT.

Z ESEA Advanced přímo do Premier míří vítěz, další 3 týmy hrají baráž a vzhledem k tomu, že se jediný tuzemský zástupce v play-off dostal na hranici postupu do finále Upper Bracketu, který zajišťuje TOP 3, ve velmi reálné, že ho uvidíme bojovat o ESEA Premier až dokonce. Teoreticky by v tuto chvíli měla stačit jediná vítězná BO3 série. 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.