CS:GO

Elisa Invitational: SINNERS vstupují do dalšího turnaje. Jako první je prověří MASONIC

Elisa Invitational: SINNERS vstupují do dalšího turnaje. Jako první je prověří MASONIC
14. 9. 2022
  |  

Během čtvrtku vstoupí SINNERS do dalšího evropského tier 2 turnaje. Prvním soupeřem ve swissu main stage bude dánský tým MASONIC. Start zápasu je naplánován na 11:00.

Tým SINNERS
Během čtvrtku uvidíme opět v boji na evropském poli česko-slovenskou CS:GO jedničku. SINNERS čeká turnaj Elisa Invitational Fall 2022: Main Stage, kde dalších 15 týmů bojuje o 8 míst zaručujících play-off. Turnaj se přitom hraje tradičním swiss formátem

Na SINNERS čeká jako první soupeř dánský tým MASONIC, se kterým je pojí nejen nedávný vzájemný zápas v Flow FiReLEAGUE 2022 Europe Closed Qualifier, ale také "perma ban" mapy de_dust2. Ve zmíněném vzájemném zápase se radoval dánský celek v poměru 2:1, posléze celou kvalifikaci ovládl a postoupil tak na Flow FiReLEAGUE 2022 Global Finals.

Týmy se v rámci úvodního zápasu swiss formátem hrané skupiny utkají ve čtvrtek od 11:00. Přímý přenos je možné sledovat na Twitch kanále ElisaEsports.

Tým Dynamo Eclot

Dynamo Eclot už má start za sebou

Dalším česko-slovenským týmem, který se turnaje Elisa Invitational Fall 2022 účastní, je Dynamo Eclot. Tomu se povedlo projít skrze kvalifikační Contenders Stage, ovšem v prvním duelu tým nestačil na kosovské Bad News Eagles.

Zápas se přitom pro Dynamo Eclot vyvíjel velmi dobře, tým ovládl v těsné koncovce de_dust2 (16:13) a vstoupil do BO3 série vítězně. Následně však Bad News Eagles ukázali své kvality na mapě de_ancient (16:6) a také na de_inferno (16:13). 

Další soupeř Dynamo Eclot bude vybrán po dohrání všech zápasů z prvního kola swiss formátem hrané skupiny turnaje.

 


Zdroj úvodní fotografie: Czech News Center / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.