CS:GO

Elisa Invitational: Dynamo Eclot porazilo ENTERPRISE a zajistilo si postup do hlavní fáze

Elisa Invitational: Dynamo Eclot porazilo ENTERPRISE a zajistilo si postup do hlavní fáze
20. 4. 2023
  |  

Páté kolo swiss tabulky Elisa Invitational Spring 2023 Contenders proti sobě svedl dva tuzemské celky v podobě Dynama Eclot a ENTERPRISE. Z vítězství a postupu do hlavní fáze turnaje se po výhře 2:1 radovali hráči pardubické organizace.

Swiss tabulka Elisa Invitational Spring 2023 Contenders byla k tuzemským organizacím nemilosrdná. V pátém kole, z nějž vítěz postupuje dál a poražený vypadává, přisoudil los proti sobě Dynamo Eclot a ENTERPRISE.

Dynamo Eclot vs. ENTERPRISE

Výsledek - 2:1
  • de_inferno | 11:16 (6:9)
  • de_anubis | 16:9 (11:4)
  • de_ancient | 16:3 (12:3)

V duelu tuzemských organizací začali lépe ENTERPRISE, kteří dokázali vyhrát 11:16 na svém map picku. Následně se probrali vítězové Tipsport CS:GO Praha, kteří nejprve přehráli EP na anubisu 16:9 a hned vzápětí zvládli ještě přesvědčivěji (16:3) decider na ancientu. 

Hlavními tahouny Dynama Eclot byli již tradičně Martin "Dytor" Handl a izraelský sniper Guy"anarkez" Trachtman. Zápas se naopak vůbec nepovedl duu Jakub "M1key" Krausko a Michal "leckr" Kadlíček.

Dynamo Eclot postupuje po výhře 2:1 nad ENTERPRISE do hlavní fáze turnaje, přestože po prvních dvou zápasech mělo díky prohrám s PALOMA a 359 skóre již 0:2. ENTERPRISE po třetí prohře v turnaji končí na děleném 9.-12. místě a brány hlavní fáze jim tak zůstanou uzavřeny.

Hlavní část startuje již v pondělí 24. dubna, kde se představí celkem sedm pozvaných týmů, vítěz Elisa Open Finland a osmička postupujících z Contenders. Tyto celky se ve swiss tabulce poperou o osm postupových míst do následného play-off.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.