CS:GO

Elisa Invitational: Dynamo Eclot na hraně vyřazení. V 11:00 se česká sestava utká s Apeks

Elisa Invitational: Dynamo Eclot na hraně vyřazení. V 11:00 se česká sestava utká s Apeks
20. 2. 2023
  |  

Dynamo Eclot se postaví ve 3. zápase main stage swissu Elisa Invitational Winter 2023 týmu Apeks. Souboj můžete sledovat již dnes od 11:00.

Po více než dvou měsících se opět utká mezinárodní sestava Apeks a Dynamo Eclot, kteří se potřebují ukázat se svým AWP hráčem anarkezem. V prosinci 2022 se ještě radovali hráči českého celku, a pokud chtějí udržet šanci na postup do play-off Elisa Invitational Winter 2023 musí bezpodmínečně opět zvítězit. 

Oběma celkům a dnešním soupeřům se úvodní dvě kola mezinárodního turnaje nepodařilo zvládnout a se skórem 0:2 tak jsou nad propastí konce. Apeks se v posledních týdnech opírají zejména o výkony hráčů jL a nawwk, kteří působí ve skvělé pohodě a organizace jejich formu bude potřeba i v dubnu v rámci RMR BLAST.tv Paris Major kam postoupila.

Dynamo Eclot naopak poprvé přivítalo v Praze izraelského hráče Guy "anarkez" Trachtmana, společně tým trénuje a včera dle sociálních sítích také budoval partu v rámci team buildingu. Nejen tohle všechno dohromady bude muset český celek využít a přetavit ve skvělý výkon. 

Favoritem duelu bude tým Apeks, na který SazkaBET vypsal kurz 1,55:1, naopak na Dynamo Eclot 2,30:1. Pro jeden z celků poslední souboj v rámci Elisa Invitational Winter 2023 začíná už dnes v 11:00. Přímý přenos můžete sledovat na Twitch kanále Elisa Esports.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE  / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.