CS:GO

EDC S7: SINNERS promarnili skvěle rozjetý zápas s týmem Partizanem

EDC S7: SINNERS promarnili skvěle rozjetý zápas s týmem Partizanem
19. 2. 2023
  |  

V horror se proměnila série SINNERS s týmem Partizan v rámci Winners Match turnaje European Development Championship Season 7. Skvěle rozjetý zápas se rozplynul česko-slovenské sestavě mezi prsty.

Česko-slovenská sestava SINNERS musela do zápasu s Partizanem naskočit takřka okamžitě po drtivém vítězství nad francouzským celkem GenOne. Tempu to však neuškodilo, naopak tuzemský zástupce předvedl spanilou jízdu, která mu vynesla vítězství na mapě de_vertigo v poměru 16:4.

Na druhé mapě se obrázek hry podstatně vyrovnal a Partizan, který začínal v rámci de_anubis na CT straně, získal úvodní 4 kola ve svůj prospěch. Náskok srbsko-bulharsko-chorvatské sestavy, která aktuálně drží 44. místo na HLTV žebříčku, se však velmi rychle rozpadl.

SINNERS dokázali nejen vyrovnat (4:4), ale po 9 odehraných kolech se dokonce dostali do vedení v poměru 5:4. To udrželi i po další výměně kol, nicméně závěr první půle lépe zvládl soupeř, který si dokázal připsat sérií 3 vítězných kol v řadě, SINNERS už pouze korigovali a stav tak zůstal 7:8.

Start druhé půle na mapě Anubis však sedl výborně SINNERS, kteří navázali na předchozí výkony a za CT stranu se sérii 4 vítězných kol opět dostali do vedení (11:9). Následnou sérií kol ze strany na stranu málem prolomil Partizan, ovšem za stavu 12:10 dokázal ve force buy zaúřadovat beastik a SHOCK (13:10). Přesto se balkánskému soupeři podařilo srovnat na 13:13 a závěr 2. mapy sliboval vyrovnanou podívanou. Ten nakonec přinesl radost týmu Partizan, který uspěl 16:14 po několika těsných kolech.

Závěrečná mapa se stala pro SINNERS téměř horrorem. Česko-slovenská sestava od počátku vůbec nestíhala a Partizan postupně budoval náskok, který vyvrcholil vedením v půli v poměru 14:1. Následně sice ještě SINNERS zareagovali, ale na obrat to nestačilo. 

Partizan vs. SINNERS

Výsledek - 2:1
  • de_vertigo 4:16 (4:11)
  • de_anubis 16:14 (8:7)
  • de_nuke 16:5 (14:1)

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.