CS:GO

Dynamo nezpomaluje ani ke konci roku. Dnes je čeká dvojitá porce zápasů

Dynamo nezpomaluje ani ke konci roku. Dnes je čeká dvojitá porce zápasů
3. 12. 2022
  |  

Většina českých týmů už má v letošním roce pauzu a neúčastní se téměř žádných turnajů. To se však nedá říct o sestavě Dynama Eclot, kterou dnes čeká finále Lower bracketu v GOCL season 2 a hned poté první zápas v turnaji Thunderpick Bitcoin Series 2.

Dynamo Eclot je v letošním roce známé pro svou vytíženost a účast v každém možném turnaji. Odpočívat nehodlají ani v prosinci, kdy se v tento moment účastní tří různých turnajů. Již dnes odpoledne odehrají svá utkání ve dvou z nich.

Od 17:00 rozehrají hráči Pardubické organizace finále Lower bracketu v rámci Epic GOCL Season 2, kde narazí na vítěze zápasu mezi PROSPECTS a Tricked. V případě výhry postoupí do nedělního Grand finále, v němž již čekají bulharští hráči 500, kteří budou mít v BO5 sérii náskok 1:0.

Hned vzápětí naskočí hráči Dynama do prvního zápasu v rámci Thunderpick Bitcoin Series 2, v němž narazí na německou sestavu ALTERNATE aTTaX. S touto organizací budou DNE měřit síly poprvé. Statisticky jsou však favority, což potvrzují i bookmakeři, kteří připisují hráčům Dynama kurz 1,65.

Sobotní program Dynama Eclot

  • 17:00 | Dynamo Eclot vs. PROSPECTS/Tricked
  • 17:50 | ALTERNATE aTTaX vs. Dynamo Eclot

Je dost pravděpodobné, že termín druhého zápasu bude o nějakou chvíli posunut, jelikož stihnout jednu BO3 sérii za 50 minut je téměř nemožné. 

První zápas budete moci sledovat s ruským komentářem na twitch kanále RuHub. Vysílání druhého zápasu zatím nebylo oznámeno.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.