CS:GO

Dynamo Eclot zná soupeře v boji o ESL Pro League. S kým se národní kvalifikant utká?

Dynamo Eclot zná soupeře v boji o ESL Pro League. S kým se národní kvalifikant utká?
4. 7. 2023
  |  

ESL zveřejnilo rozpis soupeřů pro bracket turnaje ESL National Championship, ve kterém se šampioni kvalifikačních turnajů z nejrůznějších zemí Evropy utkají o 2 sloty do ESL Pro League. Česko-slovenský region reprezentuje tým Dynamo Eclot.

Dynamo Eclot čeká už od 14. do 16. července možná série zápasů "o všechno". Celkově 10 evropských celků se totiž postaví na start ESL National Championship, respektive turnaje známého také jako ESL Pro League Season 18: European Conference. Pouze dva nejlepší si odnesou sloty do ESL Pro League Season 18.

ESL nyní zveřejnilo očekávaný rozpis vyřazovacích bojů, ve kterých nastoupí mj. týmy jako Into the Breach, Eteernal Fire, SAW nebo Bad News Eagles. Nebude chybět ani zmíněný celek Dynamo Eclot, který na úvod vyzve ex-KRC GENK Esports.
Pavouk turnaje ESL National Championship / ESL Pro League S18: EU Conference | Zdroj: Twitter @ESLCS
Česko-slovenský zástupce začíná, společně s dalšími třemi celky, už v "předkole", kde kromě zmíněné dvojice nastoupí také Ignis Serpens a ex-DOMINATION. Na vítěze duelu mezi Dynamo Eclot a ex-KRC GENK Esports bude čekat tým Into the Breach. Paradoxně tak může dojít na situaci, kdy se domácímu zástupci postaví do cesty Adam "NEOFRAG" Zouhar", o jehož angažmá v ITB se spekulovalo.

Pro postup do elitní soutěže ESL Pro League Season 18 musí celek projít dvěma, respektive v některých případech třema, zápasy single-elimination bracket. Vítězství v semifinále následně zajistí jeden z postupových slotů. Dynamo Eclot tak kromě předkola, případného zápasu s ITB, bude muset porazit také lepšího z další čtvrtfinálové dvojice, kterou tvoří ex-HEET a Eternal Fire.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.