CS:GO

Dynamo Eclot v Malta Vibes Knockout Series 4 zahodilo dobře rozjetý zápas s INDE IRAE a vypadává

Dynamo Eclot v Malta Vibes Knockout Series 4 zahodilo dobře rozjetý zápas s INDE IRAE a vypadává
4. 12. 2021
  |  

Na česko-slovenský tým Dynamo Eclot v CS:GO čekal poslední zápas na cestě do Stage 2 Malta Vibes Knockout Series 4. Bohužel se týmu nepovedlo udržet solidně rozjeté tempo a zápas ztratil.

Krátce po 10. hodině ráno začali Dynamo Eclot souboj s ruským týmem INDE IRAE ve druhém kole, které bylo zároveň postupovým kolem, Malta Vibes.

INDE IRAE vs. Dynamo Eclot

Výsledek 2:1 
  • de_inferno 15:19 (9:6)
  • de_ancient 16:13 (6:9)
  • de_mirage 16:14 (10:5)

Dynamo Eclot na své vlastní mapě nezačalo vůbec ideálně, přesto se však dokázalo dostat zpět do zápasu a ve druhé polovině předvedlo sebevědomý výkon, který sice neznamenal vítězství už po 30 kolech, ale až po 100% úspěšném prodloužení.

Vedení v sérii navíc umocnil i fakt, že Dynamo Eclot vstoupilo dobře i do druhé mapy, kde však ztratili vedení 9:6 a v závěru mapy dovolili INDE IRAE se vrátit nejen do této mapy, ale také do celé série. Ancient patřil INDE IRAE (16:13) a o osudu série se mělo rozhodnout na Mirage.

Výborný start česko-slovenského celku a vedení 4:0 značilo: "vše je na dobré cestě". Poté ale přišla série vítězných kol INDE IRAE, která byla z říše špatných snů. 10 kol v řadě, které ruští hráči uhráli, absolutně měnila pozice obou celků v zápase. I ve druhé polovině začali dépe hráči DNE, INDE IRAE ale odpověděli a hra se dostala do stavu 13:9 právě ve prospěch Rusů.

Dynamo Eclot dokázalo sérií 5 kol v řadě zvrátit průběžný stav ještě jednou, dokonce za stavu 14:13 (vedení DNE) poslali česko-slovenští hráči soupeře do force buy. V něm však přišla kritická chyba, facecrak uspěl v 1v3. Kolo, které zřejmě už vše rozhodlo. INDE IRAE dokráčeli pro vítězství 16:14 a postup do další stage.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.