CS:GO

Dynamo Eclot smetlo ILKA UA a bere v LORGAR Cupu bronz

Dynamo Eclot smetlo ILKA UA a bere v LORGAR Cupu bronz
2. 7. 2023
  |  

Rychlý spád nabral zápas o třetí místo mezinárodního turnaje LORGAR Cup, ve kterém český celek Dynamo Eclot na první mapě jasně deklasoval ukrajinského soupeře, poté se sice lehce natrápil, ale vítězství a $2,500 si utéct nenechal.

Úvodní mapa série, pick DNE (inferno), nabrala velmi rychlý spád a tempo. Favorit zápasu, český celek, dokázal od počátku na T-side dominovat a díky vedení 13:2 držel otěže pevně ve svých rukou. Nic na tom nezměnilo ani snížení celku ILKA ve druhé půli a Dynamo Eclot uhájilo vítězství 16:3.

Do druhé mapy vstoupil lépe ukrajinský celek vítězstvím v prvních 4 kolech. Stejným způsobem díky perfektním retake situacím ovšem DNE odpověděli a navíc následně v závěru poloviny i úřadovali, díky čemuž si odnesli vedení 9:6. 

Nástup ve druhé půli však řídili ukrajinští hráči, kteří díky 6 vyhraným kolům průběh otáčeli. Až následně DNE dokázali vyhrát opět v závěru půle 6 ze 7 možných kol a zvítězili 16:13.

Ziskem bronzových medailí to u DNE nekončí a na konto organizace přiteče ještě navíc $2,500. Turnaj byl také navíc zkouškou a možným zátěžovým testem pro mladého AWP hráče Happyyho, který zaskakoval za anarkeze (dovolená).

Dynamo Eclot vs. ILKA UA

Výsledek - 2:0
  • de_inferno 16:3 (13:2)
  • de_mirage 16:13 (9:6)
  • de_vertigo

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.