CS:GO

Dynamo Eclot si poradilo s dánskými Tricked a vyřadilo je z Elisy

Dynamo Eclot si poradilo s dánskými Tricked a vyřadilo je z Elisy
17. 4. 2023
  |  

Hráči Dynama Eclot zvládli svůj vyřazovací zápas v Elisa Invitational Spring 2023 Contenders proti Tricked a po výhře 2:1 mají v turnaji skóre 2:2.

Hráči Dynama Eclot narazili ve svém čtvrtém zápase Elisa Invitational Spring 2023 Contenders na dánský celek Tricked. Oba týmy měli před tímto duelem na svém kontě ve swiss formátem hrané tabulce jedno vítězství a dvě prohry, což znamenalo, že poražený tohoto zápasu v turnaji končí.

Ecloti vstoupili do eliminačního zápasu o poznání lépe. Na infernu se jim podařil start za T stranu, z níž si odnášeli do druhé poloviny vedení 10:5. Po změně stran se česko-izraelské sestavě podařilo vyhrát pistol round i následná dvě kola a dostat se tak do vedení 13:5. Tento náskok už Dynamu stačil a první mapu si tak připsali poměrem 16:7.

Druhá mapa byla velmi podobná té první s jediným rozdílem. Tentokrát za delší konec tahali dánští Tricked. Ti zvládli obzvlášť dobře prostřední část zápasu, kdy z dvanácti kol vyhráli hned jedenáct a vybudovali si nad svým soupeřem devítibodový náskok. S tím už pardubická organizace nebyla schopna nic udělat a po prohře 7:16 mířil zápas na decider.

Na anubisu se opět poměr sil otočil a za delší konec tahali hráči Dynama Eclot. Ti si dokázali, stejně jako na úvodní mapě, připsat za T stranu 10 kol a ve druhé polovině zvítězit v první třech kolech. Znovu se tak dostali k vedení 13:5, o nějž se již nenechali připravit a po třetím výsledku 16:7 zvítězili nad dánskými Tricked 2:1.

Tricked nepomohl ani velmi dobrý výkon bývalého snipera Astralis Philipa "Lucky" Ewalda a v turnaji tak končí s výsledkem 1-3. 

Dynamo táhlo již tradičně duo Martin "Dytor" Handl a Guy "anarkez" Trachtman, které zajistilo postup do pátého kola swiss tabulky a zahraje si o postup do hlavní fáze turnaje.

Dynamo Eclot vs. Tricked

Výsledek - 2:1
  • de_inferno | 16:7 (10:5)
  • de_overpass | 7:16 (5:10)
  • de_anubis | 16:7 (10:5)

Zdroj úvodní fotografie: Dynamo Eclot

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.