CS:GO

Dynamo Eclot sestřelilo polské los kogutos a v European Pro League si zahraje grandfinále

Dynamo Eclot sestřelilo polské los kogutos a v European Pro League si zahraje grandfinále
25. 7. 2023
  |  

Ve finále Upper Bracket turnaje European Pro League Season 9 se utkal polský celek los kogutos s českou sestavou organizace Dynamo Eclot. Ta dokázala ovládnout první dvě mapy a tím potvrdila postup do grandfinále mezinárodní soutěže.

Zápas o postup do grandfinále European Pro League Season 9 odstartoval pro Dynamo Eclot skvěle. Český celek s izraelským AWP hráčem dokázal výborně využít CT strany na mapě de_mirage (pick los kogutos) a postupně došel až do vedení 11:4.

Po výměně stran už mnoho do ukončení mapy Dynamo Eclot nechybělo. Polský tým los kogutos sice dokázal snížit, ale i druhou půli tuzemský zástupce ovládl a po celkovém výsledku 16:7 si zajistil vítězství na první mapě série.

Druhá mapa sice nabídla vyrovnanější podívanou od obou celků, ale byl to právě tuzemský zástupce, který si v rámci první poloviny dokázali vypracovat náskok 10:5, a o ten už nepřišli. Tým los kogutos sice ještě snižoval, ale ani to mu už nestačilo a po výsledku 14:16 na map picku DNE bylo jasno. Český zástupce si zahraje grandfinále European Pro League Season 9.

Dynamo Eclot vs. los kogutos

Výsledek - 2:0
  • de_mirage 16:7 (11:4)
  • de_ancient 16:14 (10:5)
  • de_vertigo

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.