CS:GO

Dynamo Eclot předskočilo SINNERS v HLTV žebříčku

Dynamo Eclot předskočilo SINNERS v HLTV žebříčku
5. 12. 2022
  |  

Counter-Strike sekce Dynamo Eclot se dostala před tuzemskou jedničku, tým SINNERS, v HLTV žebříčku. Může za to zejména různá vytíženost obou sestav v poslední době.

Zatímco SINNERS už v letošním roce čeká pouze baráž ESL Challenger League Season 43: Europe a tým se v rámci relaxu připravuje na sezonu roku 2023, Dynamo Eclot šlape do evropských turnajů ve velkém a tento aspekt se projevil i v rámci aktualizace HLTV rankingu.

Dynamo Eclot v posledním týdnu postoupilo do čtvrtfinále CCT North Europe Series 2, bojuje v Thunderpick Bitcoin Series nebo bralo bronz z Epic GOCL Season 2. Téměř desítka odehraných zápasů na portále HLTV měla jednoznačný dopad také na ranking.

SINNERS zatím drží 50. pozici v rámci HLTV Ranking, Dynamo Eclot se v nejnovější pondělní aktualizaci dostalo na místo 49. a může potažmo stoupat ještě výše. V posledních dnech totiž zdolalo Sprout a bude si chtít vyšlápnout i na účastníka Major turnaje, tým GamerLegion. 

Hned v úterý totiž čeká DNE souboj právě s tímto evropským celkem v rámci čtvrtfinále CCT North Europe Series 2, ještě předtím dopoledne tým rozehraje proti Apeks boje v CCT Central Europe Series 4.

Jakou váhu tomuto posunu v rankingu dáváte, necháme na vás. Nicméně je faktem, že se Dynamo Eclot před SINNERS z hlediska pozic dostalo.

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.