CS:GO

Dynamo Eclot porazilo na úvod PGE Polish Esport League Supercup 2023 tým ITB

Dynamo Eclot porazilo na úvod PGE Polish Esport League Supercup 2023 tým ITB
26. 8. 2023
  |  

Do úvodního duelu v severopolském Gdaňsku nastoupily celky Dynamo Eclot a Into The Breach. První BO1 souboj o postup do finále Upper Bracket v rámci PGE Polish Esport League Supercup 2023

Český celek Dynamo Eclot sice nezačal proti Into The Breach nejlépe, když jejich soupeř dokázal získat úvodní 3 kola, pak však přebral iniciativu a postupně se dostal do vedení (8:4). V závěru půle to však byla britská organizace, která dokázala snížit na 7:8.

Také začátek druhé poloviny patřil, stejně jako úvod mapy, týmu ITB. Ovšem následovala jízda českého celku. Rozjetí Dynamo Eclot dokázali získat 4 kola díky zneškodnění bomby, pak však přišel zkrat proti forcebuy, kdy anarkez nezvládl poslední 1v1 s rallenem a Into The Breach dokázali snížit na 11:13.

Následně se však všechno vrátilo do stejných kolejí a Dynamo Eclot dokázalo pomocí dalších dvou úspěšných retake získat matchpoint za stavu 15:11. Zejména ve 26. kole to byla zásluha zejména izraelského AWP hráče anarkeze. Do prodloužení se sice ještě dokázali ITB dostat, ale v něm český celek dokázal udeřit a zvítězil.

Into The Breach vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 0:1
  • de_ancient 16:19 (7:8)

Zdroj úvodní fotografie: @PLEleague

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.