CS:GO

Dynamo Eclot porazili PROSPECTS 2:0 a stále drží naději na main event Elisa Invitational

Dynamo Eclot porazili PROSPECTS 2:0 a stále drží naději na main event Elisa Invitational
31. 1. 2023
  |  

Hráči pardubické organizace si v dopoledním zápase poradili se švédskou sestavou PROSPECTS 2:0 a stále živí naději na postup na main event Elisa Invitational Winter 2023. Skvělým výkonem se zaskvěl Vít "nbqq" Pohlot, který nastřílel dohromady 50 killů.

Contenders Stage Elisa Invitational Winter 2023 si na dopoledne 31. ledna připravila zápas českých jedniček proti švédské sestavě PROSPECTS. Pro oba týmy šlo o klíčový duel pro udržení v turnaji, jelikož se potkaly ve swiss formátem hrané skupině za stavu 1-2 a pouze vítěz tak mohl setrvat v turnaji.

Dynamo Eclot vs. PROSPECTS

Výsledek - 2:0
  • de_overpass | 16:7 (10:5)
  • de_mirage | 16:12 (10:5)
  • de_inferno |

Na hráčích Dynama bylo poznat, že do zápasu naskočili skvěle připravení a na obou mapách svého soupeře přehrávali. Na úvodním overpassu si připsali rychlé vedení 8:1 a po zbytek mapy pouze kontrolovali tempo zápasu až na konečných 16:7. 

Do druhé mapy, kterou se stala Mirage, naskočili Dytor a spol. obdobně a jejich švédští soupeři začali klást větší odpor až za nepříznivého stavu 14:5. Ani 7 kol v řadě však PROSPECTS nepomohlo a Dynamo se tak díky vítězství 16:12 mohlo radovat z postupu do pátého kola swiss roundu. Výhru pardubické organizace řídil Vít "nbqq" Pohlot, který si za 51 kol připsal 50 killů.

Svého soupeře pro rozhodující pátý zápas hráči Dynama zatím neznají, jelikož není kompletně odehráno čtvrté kolo swiss formátu. V něm chybí odehrát ještě souboje EYEBALLERS proti Partizan a Falcons proti Young Ninjas. Oba zápasy jsou naplánovány na první únorový den ve středu.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.