CS:GO

Dynamo Eclot po roce vypadlo z TOP 100 HLTV žebříčku

Dynamo Eclot po roce vypadlo z TOP 100 HLTV žebříčku
14. 3. 2023
  |  

Český celek Dynamo Eclot vypadnul z elitní stovky světového žebříčku HLTV.org. Opakuje se tak situace, která nastala přesně před rokem, kdy tým spadnul mimo TOP 100, aby se následně vrátil zpět.

Včerejší aktualizace světového žebříčku HLTV.org odsunula česko-izraelskou sestavu Dynamo Eclot mimo TOP 100, konkrétně pak na 103. místo. Logickým důvodem jsou chybějící zápase na zmíněném portále, který žebříček sestavu.

Obdobná situace nastala přesně před rokem, kdy se Dynamo Eclot také dostalo mimo TOP 100. Naposledy ve zmíněné stovce chyběla tuzemská organizace při výkyvu formy 7. března 2023.

Nejlépe postaveným celkem tak nadále zůstávají SINNERS, kteří se aktuálně nachází na 67. místě žebříčku, přičemž si o dvě místa polepšily oproti poslední aktualizaci. Česko-slovenská jednička se do TOP 100 dostala v říjnu 2020 a od té doby z ní nevypadla.

Další týmy už jsou výrazně odskočeny a pohybují se okolo 160. místa a níže. Změnit to samozřejmě může aktivita v turnajích, nicméně během pondělka se s uzavřenou kvalifikací CCT Central Europe, která mohla zajistit další zápasy na HLTV, rozloučili jak hráči ENTERPRISE, tak Sampi. Dnes dostávají svoji šanci Entropiq.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.