CS:GO

Dynamo ECLOT otočilo proti Ungentium a postupují do semifinále ROG Masters!

Dynamo ECLOT otočilo proti Ungentium a postupují do semifinále ROG Masters!
4. 6. 2022
  |  

Česká stopa v ASUS ROG Masters EMEA East úspěšně pokračuje. Po dnešní čtvrtfinálové výhře Dynamo ECLOT míří za dalším velkým úspěchem a také prize poolem $37,500.

Série proti polskému celku Ungentium přitom nezačala vůbec přívětivě a DNE na Vertigu prohráli na úvodní polovině za obranu 6:9. Za teroristickou stranu už naši reprezentanté nenašli cestu zpátky do zápasu a soupeř naopak rozjel šňůřu vítězných kol, které vyvrcholily výsledkem 16:7.

Na svém picku Dynamo ECLOT hráli vyrovnanou partii od začátku až do konce. Oba týmy se totiž střídaly v sérii vyhraných kol, ale nakonec i díky vynikajícím výkonům Valencia a Dytora dokázala česká soupiska uzmout svoji mapu s výsledkem 16:14.

V rámci decider mapy se šlo na Ancient a tam DNE začali parádně, když za teroristickou stranu dokázali dokonce vyhrát první polovinu 8:7. Znalost mapy dokázali i za obranu, když v druhé polovině nechali Ungentium jen čtyři  kola a dokráčeli si tak výhrou 16:11 pro kýžený postup. 
V sérii byl klíčovým hráčem hlavně Dytor, který úřadoval v entry killech a celkově zaznamenal 62 fragů v 80 kolech. Hlavní roli sehrál ale výborný týmový výkon, kdy každý hráč dokázal v klíčových momentech udržet klidnou hlavu. 

V semifinále se DNE utká proti lotyšskému týmu Wolsung, kterému k semifinále stačila výhra 2:1 proti tureckým RoadRunnerZ, jelikož ve čtvrtfinále kontumačně vyhráli nad zkušeným polským mistrem QUADRUPLE. V aktuální fázi turnaje se DNE stávají největším favoritem na vítězství. Po případném postupu do finále tuzemskou sestavu čeká vítěz utkání iNation proti los kogutos.

Dynamo ECLOT vs. Ungentium

Výsledek - 2:1
  • de_vertigo 7:16 (6:9)
  • de_mirage 16:14 (8:7)
  • de_ancient 16:11 (8:7)

Dynamo ECLOT nastoupí k zápasu proti Wolsung v neděli od 14 hodin a případné finále se následně odehraje v 17:00.

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka