CS:GO

Pinnacle Cup IV: BLUEJAYS porazilo Dynamo Eclot. Český tým má nůž na krku

Pinnacle Cup IV: BLUEJAYS porazilo Dynamo Eclot. Český tým má nůž na krku
30. 4. 2022
  |  

Sobota přinesla další zápasy v mezinárodním turnaji Pinnacle Cup IV. Česká sestava Dynamo Eclot se proti makedonskému týmu BLUEJAYS pokoušela zvrátit nepříjemně se vyvíjecící swiss.

Dynamo Eclot v těsném souboji nezvládlo úvodní zápas s ruským celkem K23 a dnes se pokoušlo složit reparát. V cestě stál tým BLUEJAYS, jenž začal velmi dobře na map picku soupeře. Český tým ztratil v úvodní polovině 11 kol a vypadalo to s ním velmi bledě.

Tuzemský zástupce se však po výměně stran vrátilo do zápasu, když postupně snížilo a v samotném závěru dokonce sahalo po vítězství. To uteklo o vlásek. BLUEJAYS se radovali z vítězství na mapě Inferno v poměru 16:14.

Druhá mapa nabídla vyrovnanou podívanou, která skončila až v prodloužení. Po 30 kolech díky skvělému závěru slavili BLUEJAYS remízu 15:15, v nastavených kolech se však prezentovali lepším výkonem hráči Dynamo Eclot, jenž urvali vítězství 19:17.

Závěrečné dějství opět nedopadlo pro český tým dobře. Na skvělý nástup DNE dokázali BLUEJAYS velmi rychle zareagovat a sérií 5 kol kontrovalo v rámci první půle. Tu sice ovládli Dynamo Eclot 8:7, ve druhé půli se však rychle měnily otěže zápasu. Ty převzal makedonský celek jenž táhl za vítězstvím.

BLUEJAYS se radovlai po osmadvaceti odehraných kolech, kdy začali slavit vítězství za stavu 16:12, celkově 2:1. Dynamo Eclot mají ve swissu turnaje skóre 0:2 a budou je čekat jen eliminační zápasy.

BLUEJAYS vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 2:1
  • de_inferno 14:16 (4:11)
  • de_mirage 19:17 (9:6)
  • de_ancient 16:12 (8:7)

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.