CS:GO

Dynamo Eclot naskočí do druhé sezóny Epic GOCL zápasem s Tricked

Dynamo Eclot naskočí do druhé sezóny Epic GOCL zápasem s Tricked
29. 11. 2022
  |  

Hráči Pardubické organizace dnes v 16:00 naskočí do druhé sezóny ruského turnaje Epic GOCL s prizepoolem 50 000$. Jejich prvním soupeřem bude dánský celek Tricked.

Dynamo Eclot se jako jediný tuzemský celek účastní druhé sezóny Global Offensive Champions League (zkráceně GOCL) od ruského organizátora Epic Esports Events. Turnaj pro osm celků s celkovým prize-poolem 50 000$ proběhne double-elimination pavoukem. Všechny zápasy se odehrají BO3 formátem, pouze finále se odehraje jako BO5 s náskokem jedné mapy pro vítěze upper bracket finále.

Hráči Dynama se ve svém prvním zápase představí dnes od 16:00 proti Dánské sestavě Tricked. DNE se s 49. celkem hltv žebříčku naposledy utkali v září, kdy v rámci CCT Central Europe prohráli 1:2 (16:6 overpass, 9:16 inferno, 7:16 ancient).

Mezi další pozvané celky do turnaje patří švédská sestava PROSPECTS, polští HONORIS, mezinárodní sestava Sangal Esports, či vítězové první sezóny - Bulharští 500.

Právě do první sezóny, která proběhla v říjnu, dostaly pozvánku jiné dva tuzemské celky - SINNERS a ENTERPRISE. SINNERS se turnaj příliš nevyvedl a po dvou prohrách se s turnajem rozloučili. ENTERPRISE naopak dokázali dojít až do finále, v němž nestačili poměrem 2:3 na již zmíněný bulharský celek 500.

Zápas Dynama Eclot s Tricked bude možné sledovat s ruským komentářem na twitch kanále RuHub. Stream v jiném jazyce zatím není oznámen.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.